неделя, 11 декември 2011 г.

МЛАДЕЖКИ ОНЛАЙН ФОТОКОНКУРС: "ОБЕДИНЕНИ В РАЗНООБРАЗИЕТО: БЪЛГАРСКОТО КУЛТУРНО МНОГООБРАЗИЕ"


"Обединени в разнообразието: българското културно многообразие. Българите като европейски граждани. Европейците в България." Това е темата на новия ни младежки онлайн фотоконкурс, която искаме да видим пречупена през призмата на вашите очи и фотоапарат. Така че грабвайте техниката и очакваме вашите снимки!
Конкурсът започва от 1-ви декември 2011 г. и продължава до 15 октомври 2012 г., като в него могат да участват ученици, студенти или просто млади хора до 30-годишна възраст.
Изпращайте миговете, запечатали вашето вдъхновение на epsofia@europarl.europa.eu. Всеки месец на сайт и на профила на Информационното бюро на ЕП в България във Facebook ще бъде публикувана "Снимка на месеца", чийто автор ще получава символична награда и нашето признание. "Снимките на месеца" до май 2012 г. ще бъдат включени и в специално печатно издание за 9 май, Деня на Европа. Всички изпратени предложения ще бъдат публикувани във Flickr и могат да бъдат използвани в информационни материали.
В края на 2012 г. жури, съставено от български евродепутати, представители на Информационното бюро и изтъкнат професионален фотограф, ще избере "Снимка на годината". И тук идва най-вълнуващото - наградите, разбира се: големият победител плюс двамата подгласници ще бъдат изпратени на посещение в Европейския парламент в Страсбург по време на негова сесия.
Преди да започнете да изпращате своите снимки (можете да участвате с повече от една снимки, всеки месец с колкото искате произведения), все пак, молим ви, запознайте се с правилата за участие. Изпращането на снимка за конкурса означава автоматично приемане на условията му.
Краен срок: 15 октомври 2012 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар