сряда, 7 октомври 2009 г.

НОВО: Europe is MORE than you think! - състезание за млади журналисти, фотографи, видеографи

Europe is MORE than you think! е състезание за млади журналисти, фотографи, видеографи (занимаващи се с видеопроизводство), които да покажат другото лице на Европа, видяно през техния поглед и често извън фокуса на медиите.
Организира се съвместно от Съвета на Европа и най-голямата мрежа, обединяваща млади журналисти: European Youth Press.
Покажете къде, как и кога Европа е повече, отколкото си мислим. Погледнете извън големите заглавия, ежедневните теми за политика и финанси и покажете не-показваното досега.
Покажете какво е Европа и какво да е се наречеш европеец в 21 век!
Състезанието е отворено е за младежи на възраст от 18 до 27 години. Работите трябва да бъдат или на френски, или на английски език. Категориите са 4: радио и печатна журналистика, фотография, видеография. Един участник има право да участва в максимум две категории. За да участвате, трябва да се регистрирате на Youthmedia.eu, не по-късно от 1 декември.
Участниците, класирани на първите места в различните категории ще получат 4-дневно пътуване до Страсбург, Франция и ще имат възможността да присъстват и отразяват Парламентарната Асамблея на Съвета на Европа. Класираните на втори и трети места ще получат софтуерни пакети от Adobe.
Краен срок: 6 декември 2009 г.
За повече информация тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар